20.02.15

Les federacions pacten un full de ruta per combatre els atacs del govern espanyol

Amb l’impuls de la UFEC, han acordat elaborar un manifest

Les federacions catalanes van acordar ahir al vespre en una reunió impulsada per la UFEC fer un front comú contra la política esportiva del govern espanyol, que ataca greument l’estructura de l’esport de base i amateur de Catalunya. El full de ruta inclou l’acord per elaborar un manifest conjunt sobre els greuges a l’esport català, com a document base de les reivindicacions.

Les federacions, a més, també volen implicar tot el país en la causa. Per aquest motiu, posaran en marxa un web on s’hi recollirà el memorial de greuges i la ciutadania podrà adherir-se al manifest. A més, per recollir el suport municipal, s’elaborarà una moció tipus perquè es porti a debat als plens dels ajuntaments.

Per evidenciar el desacord general de tot l’esport català, s’ha convocat pel 19 de març una roda de premsa al poliesportiu de l’Estació del Nord. Aquell dia s’explicaran amb detall tots els greuges i quins passos se seguiran a partir d’aquest ara. Aquest acte serà un punt clau del procés de protesta i es pretén que sigui una trobada multitudinària.

Podeu veure el resum de la reunió d’ahir que n’ha fet TV3: