10.02.15

La Plataforma ProSeleccions dóna suport a la vaga del futbol català

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes vol manifestar públicament el suport a la Federació Catalana de Futbol per haver fet un pas endavant i aturar l’activitat d’aquest cap de setmana com a mesura de protesta per les normatives que imposa l’estat espanyol, que suposen un atac contra l’esport català.

En els últims mesos, diverses ingerències del govern espanyol, amb un esperit fiscalitzador i recentralitzador, han ferit greument el sector de l’esport a Catalunya. Algunes d’aquestes són la regulació de la Seguretat Social, la llicència única, la modificació de la llei de l’impost de societats, la modificació de l’IVA, la llei contra el blanqueig de capitals o la llei de transparència fiscal.

Per aquest motiu, perquè diverses d’aquestes d’actuacions estan comprometent el futur de l’esport català, des de la Plataforma ProSeleccions ens posicionem al costat de les entitats esportives del nostre país i ens comprometem a treballar per aconseguir la supervivència de l’esport del nostre país. Defensem que l’única solució per defensar-nos de tots aquests atacs és que l’esport català pugui seguir un camí propi. Amb la independència, l’estructura esportiva del nostre país no dependrà de les decisions abusives de tercers i serà el teixit esportiu català qui tindrà la llibertat per definir com vol que sigui l’esport.