09.02.15

Catalunya ja coneix els rivals del Mundial de korfbal

La federació internacional ha sortejat els grups

La selecció catalana ja coneix els rivals als que s’haurà d’enfrontar a la fase de grups del proper Campionat del Món de korfbal, després del sorteig que n’ha fet el Comitè Executiu de l’IKF. Catalunya ha estat situada al grup C i tindrà com a rivals les seleccions de la Xina Taipei, Hong Kong i Polònia.

El Mundial d’aquest any es disputarà a la ciutat d’Anvers, a Bèlgica. Catalunya intentarà repetir els excel·lents resultats de fa quatre anys, al campionat que es va disputar la Xina. En aquella ocasió, el conjunt català va arribar fins les semifinals del torneig i va obtenir la quarta posició, el millor resultat de la història en un Campionat del Món.

El quadre definitiu dels grups és el següent:
Grup A: Bèlgica, Austràlia, Rússia i Brasil
Grup B: Holanda, República Txeca, Alemanya, Hongria
Grup C: Xina Taipei, Catalunya, Hong Kong, Polònia.
Grup D: Portugal, Anglaterra, Xina i Sud-Àfrica.