04.02.15

Et necessitem per guanyar!

La Plataforma ProSeleccions busca voluntaris

 

El resultat de les eleccions del 27 de setembre marcarà un abans i un després en el procés cap a la independència. Per aquest motiu, des de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes afrontem el repte i volem fer un darrer esforç per col·laborar, a través de l’esport, perquè el 27 de setembre els ciutadans de Catalunya confirmem de manera clara i democràtica la nostra voluntat de ser independents. I és que com venim dient, la independència és l’única manera de poder veure i gaudir del ple reconeixement internacional de totes les seleccions esportives catalanes.

Per fer aquest darrer esforç ens agradaria comptar amb un equip de voluntaris disposats a participar del que és el nostre objectiu principal durant els propers 8 mesos: La divulgació dels principals beneficis de la independència per a la població en general i per a l’esport en concret. Ho volem fer a tot tipus d’esdeveniments esportius, però concentrant els esforços en aquells que puguin tenir més audiència i efectivitat.

Dins d’aquest objectiu, tenim diverses possibilitats pensades i, a part, ens agradaria sentir la vostra opinió. Per això us demanem si voleu i podeu col·laborar. Només cal que ens ho feu saber omplint aquest FORMULARI i comptarem amb vosaltres, us passarem el nostre pla d’acció i així ens podreu concretar quins dies i per a quins temes us oferiu. Les accions que proposarem formen part de la campanya L’Esport per la Independència, iniciada a principis del 2013 per l’ANC i la Plataforma.

Esperem comptar amb vosaltres ben aviat per treballar plegats per implicar l’esport en la lluita per la independència de Catalunya. Et necessitem per guanyar!