02.02.15

7a posició del KC Barcelona a l’Europa Shield de korfbal

L’equip català no ha pogut passar a semifinals

El Korfbal Club Barcelona ha tancat la seva participació a l’Europa Shield d’Alemanya, la segona competició europea de clubs, aconseguint la setena posició. Els barcelonins han patit dues derrotes per la mínima a la fase de grups que els han impedit lluitar per les medalles, que era l’objectiu inicial al campionat. Malgrat tot, amb aquesta participació el KC Barcelona ha gaudit d’una nova experiència internacional i representat Catalunya a l’elit del korfbal europeu.

Al primer partit del torneig, el KC Barcelona va patir una derrota al gol d’or contra el Carnaxide portuguès per 10-11. Tot i anar per davant durant la major part dels minuts, en el tram final el Barcelona va veure com l’equip de les afores de Lisboa capgirava el marcador. Tot i forçar l’empat, al gol d’or els portuguesos van estar més encertats i van aconseguir la victòria.

Al segon matx, el KC Barcelona va caure amb el TuS Schildgen alemany per 14-15. Tot i que va haver-hi diverses alternances al marcador, als primers minuts de la segona part el Barcelona duia tres gols d’avantatge (11-8). Al final, els alemanys van culminar la remuntada i es van endur un triomf que els va permetre ser segons de grup. En el darrer partit de la primera fase, el KC Barcelona no va tenir tantes oportunitats d’endur-se la victòria i va perdre amb el Bec KC anglès per 8-13. Havent quedat en darrera posició del grup A, al KC Barcelona només li quedava lluitar pel 7è lloc. Un fet que ha aconseguit en superar el Marmara turc per 12-5, amb molta comoditat.

D’aquesta manera, l’Europa Shield no ha tingut un vencedor català com sí havia passat els dos anys anteriors, amb victòria del Vallparadís el 2013 i el Vilanova i la Geltrú el 2014.

Podeu veure més informació i imatges de la competició al lloc web oficial de l’Europa Shield.