30.01.15

Jasikevicius: “Si els catalans són valents, Catalunya serà independent”

L’ex-jugador del Barça de bàsquet parla clar en una entrevista a Catalunya Ràdio

Sarunas Jasikevicius, que va ser jugador del Barça de bàsquet des del 2000 al 2003 i la temporada 2012-2013, ha expressat en una entrevista a Catalunya Ràdio el seu convenciment que Catalunya aconseguirà la independència. En una conversa emesa al programa Catalunya Vespre, el periodista Ernest Macià li ha preguntat si estava seguint el procés polític que viu Catalunya i el jugador lituà ha assegurat que “S’ha d’anar a per totes, els catalans han de ser valents. Penso que Catalunya vol ser independent i si els catalans són valents, ho serà. No serà fàcil però si és el que vol la gent de Catalunya, endavant”.

Jasikevicius va aconseguir 1 Eurolliga, 3 lligues i 3 Copes del Rei en les 4 temporades que va defensar la samarreta del Barça. Des del principi es va guanyar l’estima del públic pel fet de ser un jugador de caràcter i explosiu a la pista. Per aquest motiu i pel fet que Lituània també va aconseguir la independència de la Unió Soviètica, fa gairebé 25 anys, l’opinió de Jasikevicius pot ser un referent per la gent de l’esport, i en especial del bàsquet, de Catalunya.

Podeu escoltar el que va dir Jasikevicius: