27.01.15

Barcelona acollirà el Mundial de beach tennis el 2015 i el 2016

El 2014 la capital catalana ja va ser l’amfitriona del torneig

Barcelona tornarà a ser la seu del Campionat del Món de beach tennis el 2015 i el 2016. La Federació Internacional de Beach Tennis (IFBT) ha decidit, després de la bona experiència de l’estiu passat, que la capital catalana aculli les dues properes edicions de la competició més important, el Mundial. D’aquesta manera, la Selecció Catalana podrà defensar com a amfitriona el títol que va aconseguir el 2014.

Anteriorment, la Federació Italiana havia estat l’organitzadora dels mundials IFBT. L’any passat, però, el president Giandomenico Bellettini, va confiar a l’Associació Beach Tennis de Catalunya (ABTCat) l’organització del Mundial 2014, a la Platja de la Mar Bella.

Fruit dels bons resultats en l’àmbit organitzatiu i de participació, la IFBT ja ha confirmat que els dos propers Mundials també es disputaran a Catalunya. Les platges de Barcelona gaudeixen d’un clima molt favorable pel desenvolupament d’aquest esport durant tota la temporada d’estiu.

L’esforç i l’entrenament dels jugadors al llarg de tot l’any veu la seva recompensa concentrada en quatre dies. Poder participar en una competició de caràcter internacional i obtenir un reconeixement mundial és a l’escala d’objectius de qualsevol esportista. Es pot participar en el Mundial a la categoria Pro o Amateur.

D’aquesta manera, Barcelona tornarà a ser la capital mundial del beach tennis, gràcies a una cita on hi haurà italians, francesos, alemanys, belgues, brasilers, americans, porto-riquenys, espanyols, russos, grecs, xipriotes i catalans.