04.12.14

Presentat el País Basc-Catalunya del 28 de desembre

El dijous 11 de desembre, entrades a la venda

Aquest matí s’ha fet a Bilbao la presentació del partit que enfrontarà les seleccions del País Basc i Catalunya el diumenge 28 de desembre a les 20.30h. L’acte s’ha celebrat a l’estadi de San Mamés, que serà l’escenari del partit, i ha comptat amb la presència del president de la federació basca (EFF-FVF) Luis Mari Elustondo, del president de la FCF Andreu Subies, dels seleccionadors bascos Mikel Etxarri i José Maria Amorrurtu, del seleccionador català, Gerard López, del secretari general de l’EFF-FVF Kepa Allica i del Director d’Esports del Govern Basc Jon Redondo.

La Federació Catalana de Futbol disposarà d’un paquet de 10.000 entrades al sector ‘Tribuna Sud’ de San Mamés, amb un preu de 23€ cada entrada. Aquestes entrades es posaran a la venda a partir del dia 11 de desembre per internet al web de la FCF i es podran imprimir des de casa. Es podran adquirir fins un total de 20 entrades per operació, amb 50 entrades com a màxim per cada targeta bancària. Si hi ha grups més grans interessats en comprar entrades, hauran de dirigir la petició a la Federació Basca (webmaster@eff-fvf.org).

Durant la presentació, Elustondo, que ha parlat en basc i en català, ha destacat que el partit “és motiu d’alegria, un partit obert a tothom, una gran festa del futbol i de l’esport… fins que rodi la pilota. Llavors les dues seleccions i les dues aficions voldran guanyar”. El president basc també s’ha referit a les aficions de les dues seleccions com a “exemplars”.

Per la seva banda, Subies ha donat les gràcies a tots els estaments que han fet possible la celebració d’aquest partit que es disputarà al Nou San Mamés “sent el primer partit de seleccions que acull aquest estadi, en la celebració dels 100 anys d’Euskadi – Catalunya”. El president de la FCF també ha expressat que “de moment tenim un partit, que no és oficial, però no podem permetre que es perdi i s’ha de mantenir” i ha afegit que “esperem que algun dia això pugui anar a més. Aquest partit és un detall per tota la gent que representem, i per tot el país”. Subies ha tancat el seu parlament referint-se a l’apartat esportiu avisant als aficionats bascos: “vindrem amb els millors, vindrem amb tot, el míster té pressió… i vindrem a guanyar”.

Gerard López, per la seva banda ha explicat als mitjans de comunicació presents que “els jugadors veuen amb molt bons ulls poder venir a San Mamés i han mostrat la seva il·lusió per entrar en la llista”. També ha expressat el desig que “aquest partit algun dia pugui ser oficial, però que en qualsevol cas anirem a Bilbao a guanyar”.

Coincidint amb la posada a la venda de les entrades es farà una presentació oficial dels tres partits (futbol, futbol femení i futbol sala) el proper dijous dia 11 a les 13 hores al Museu Melcior Colet de Barcelona. L’acte comptarà amb la presència del president de la FCF, Andreu Subies, els tres seleccionadors catalans Gerard López, Natàlia Arroyo i Santi Gea i del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau.

Informació, fotografia i vídeo: FCF

{youtube width=”640″ height=”360″}NmvV-1sSmLM{/youtube}