25.11.14

La selecció femenina de futbol també jugarà al País Basc

El 27 de desembre a Barakaldo, un dia abans que la masculina

La selecció catalana femenina absoluta de futbol tornarà a competir després de gairebé dues dècades d’inactivitat. La Federació Catalana de Futbol ha anunciat que, de la mateixa manera que ho farà la masculina, la selecció femenina també disputarà aquest Nadal un partit amistós al País Basc. En concret, serà el 27 de desembre (un dia abans que els nois) a Barakaldo. Cal recordar que la selecció femenina absoluta no disputa cap partit des de la temporada 1997/98.

En aquest sentit, la federació ha anunciat que la seleccionadora catalana serà Natàlia Arroyo, que actualment també dirigeix la selecció femenina sub-16. El seu ajudant serà Lluís Cortés, que dirigeix la selecció sub-18. Arroyo considera que “És un repte fantàstic, és un projecte que val la pena i a mi personalment em fa molta il·lusió formar part de la recuperació d’aquest partit de l’Absoluta Femenina. Serà un dia molt especial i suposa un pas més per donar un impuls al futbol femení. El partit contra Euskadi serà fantàstic, no només pel nivell futbolístic sinó perquè existeix una comunió especial amb el poble basc i l’escenari estarà tot entregat a un partit que esperem que sigui una festa”.

A més del partit de les seleccions femenines de futbol, el triple enfrontament entre el País Basc i Catalunya es completarà amb un partit de futbol sala masculí, el dissabte 27 de desembre a Santurtzi, i el ja esmentat entre les seleccions masculines de futbol, el diumenge 28 a San Mamés.

Informació i imatge: FCF