24.11.14

Itàlia s’imposa a Catalunya en el torneig amistós de gym racket

La selecció catalana ha caigut al tie-break

La selecció italiana ha trencat l’hegemonia de la catalana i, després de dos anys amb victòria catalana, s’ha tornat a proclamar campiona del torneig amistós de gym racket. Un any més, el barri de Sant Andreu, a Barcelona, ha acollit aquesta competició amistosa que es fa coincidir amb el Torneig Internacional Vila de Sant Andreu, on els jugadors hi participen individualment.

Catalunya i Itàlia han empatat a dos en els enfrontaments de dobles masculins i femenins, tot i que en el quart els catalans han tingut una pilota de partit que els hauria donat el campionat. En el desempat, en forma de tie-break i amb parelles mixtes, els catalans Gemma Egea i Gerard Torres s’han vist superats pels italians Giada Segandi i Stefano Casadei, que s’han imposat per 7-4. Com sempre, el bon ambient ha regnat entre aquestes dues seleccions que estan acostumades a enfrontar-se en les grans cites internacionals de beach tennis i, habitualment, a disputar-se els títols.

La selecció catalana ha estat formada per: Gemma Egea, Laura Herrero, Lara Tena, Silvia Navarro, Jordi Peinado, Joaquim Campillo, Gerard Torres i Jorge Herrero.
Els integrants de la selecció italiana han estat: Lucca Amaducci, Stefano Casadei, Lorenzo Lauritano, Raffaello Fabri, Simona Longhi, Giada Seganti, Liana Scarmin i Susi Menegati.

Com dèiem, a més del torneig de seleccions també s’ha disputat el Torneig Internacional Vila de Sant Andreu, que dóna punts pel circuit internacional. En aquesta competició, les victòries s’han repartit entre les dues nacions que dominen el panorama mundial. A la categoria femenina, la victòria ha estat per la parella catalana que actualment també és la campiona mundial, Gemma Egea i Laura Herrero, que han derrotat a la final les italianes Simona Longhi i Susi Menegati. A la masculina, el títol ha estat pels italians Stefano Casadei i Luca Amaducci, que s’han imposat a Joaquim Campillo i Jordi Peinado.