21.11.14

La Plataforma ProSeleccions s’autoinculpa per haver participat al 9N

Comunicat oficial

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, entitat que sempre ha treballat per la promoció internacional de l’esport del nostre país, defensa que el procés participatiu sobre el futur de Catalunya que va tenir lloc el passat 9 de novembre va ser una convocatòria democràtica i pacífica. Considerem que el procés participatiu del 9N és completament legal, i per tant la Plataforma se’n fa responsable, ja que hi va participar activament i va fomentar que la ciutadania acudís als punts de votació per expressar la seva voluntat.

En aquest sentit, rebutgem la querella que la Fiscalia General de l’Estat ha presentat contra el President de la Generalitat Artur Mas, la Vicepresidenta Joana Ortega i la Consellera d’Educació Irene Rigau. Entenem que el 9 de novembre va ser un èxit i més de 2 milions de persones van poder manifestar la seva voluntat, sense pressions, amb un gest tan democràtic com el de votar. Què pot ser més democràtic que la llibertat d’expressió?

Tothom qui vulgui presentar al jutjat d’instrucció la seva autoinculpació pel 9N, pot fer-ho seguint el formulari que l’associació Drets ha penjat al seu web.

Des de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes continuarem treballant perquè el nostre esport sigui cada dia més rellevant internacionalment i perquè els ciutadans de Catalunya puguin expressar-se lliurement a les urnes i puguem aconseguir, ben aviat, un Estat independent.