20.11.14

Condemnat l’aficionat de la Penya que va exhibir una estelada a Saragossa

Àlex Molina haurà de pagar 300€ i li podrien prohibir l’entrada als recintes esportius

Àlex Molina, aficionat del Joventut de Badalona, ha estat condemnat pel jutjat d’instrucció número 5 de Saragossa a una multa de tres-cents euros per haver exhibit una estelada durant el partit que va enfrontar el CAI i la Penya el passat 5 d’octubre. El jutge desestima els arguments d’extralimitació dels agents, que van tirar a terra Molina, el van emmanillar i li van fer passar una nit al calabós. A més, ha decidit d’obrir diligències contra els cinc testimonis de la defensa perquè considera que van donar fals testimoni.

Els fets van passar diumenge 5 d’octubre, quan Molina assistia al partit entre el CAI Saragossa i el Joventut de Badalona, acompanyat d’un grup de cent-cinquanta aficionats més de la Penya. Animaven l’equip amb una estelada i amb crits d’independència, i això va fer que s’hi atansés un grup d’agents de la policia espanyola, que els van cridar l’atenció. Finalment van fer identificar Molina, a qui van reduir, van agredir i es van endur a la comissaria. Els aficionats de la Penya que l’acompanyaven expliquen que els agents de la policia espanyola van detenir Àlex Molina sense cap més motiu que el de mostrar l’estelada i que van ser els agents els que van agredir-lo.

Per la via administrativa, la Subdelegació del Govern a Saragossa també té obert a instàncies de la Comissió Antiviolència un procediment en contra de Molina, per a qui demana 4.000 euros de multa i que no pugui entrar en un recinte esportiu per un període 12 mesos. No podrà seguir entrenant el premini D de Joventut de Badalona.