20.11.14

Catalunya s’enfronta a Itàlia en un torneig amistós de gym racket

Aquest diumenge, la selecció catalana buscarà el tercer triomf consecutiu

La selecció catalana de beach tennis s’enfrontarà aquest diumenge a Itàlia en el tradicional torneig internacional que disputen les dues seleccions cada any, coincidint amb la Festa Major de Sant Andreu. Serà una reedició de la final del Campionat del Món, que Catalunya va guanyar aquest juliol passat a Barcelona. Aquesta ocasió, l’enfrontament es farà en la modalitat de gym racket, sobre la superfície de gespa sintètica.

La principal novetat, però, serà l’escenari del torneig. En aquesta ocasió es farà al Casal del Barri de Sant Andreu, a Can Fabra, en comptes de les instal·lacions del CN Sant Andreu. La desfilada de les seleccions es produirà a les 12.30h i tot seguit començaran a disputar-se els partits del torneig.

Catalunya intentarà completar un triplet de victòries, després d’haver-se imposat en les dues últimes edicions del torneig. El 2012 va derrotar Itàlia per 5-4 i l’any passat també es va imposar, per 5-3.

Podeu trobar-ne més informació al lloc web de l’ABTCat.

La entrada és lliure i gratuïta i esteu tots convidats animar la vostra selecció. No hi falteu!