18.11.14

Catalunya és tercera al Mundial de físic-culturisme!

La selecció catalana torna a pujar al podi

La selecció catalana de físic-culturisme ha aconseguit uns resultats excel·lents al Campionat del Món que s’ha disputat aquest passat cap de setmana a Vicenza (Itàlia). En la competició per països, ha acabat en tercera posició, però a més ha aconseguit tres medalles d’or, una de plata i una de bronze, que la tornen a situar de nou en una posició de privilegi dins l’àmbit internacional.

Álvaro Magaña, en la categoria Màster I de menys de 75 quilos, Francisco Reyes, en la Màster II de més de 75 quilos, i Montse Tello, en la divisió femenina de Body form, es van alçar amb la medalla d’or i el títol mundial de l’especialitat. A més, Fèlix Barrachina, en la sempre complicada categoria Sènior de menys de 85 quilos, va assolir una formidable segona posició que li atorgava la medalla d’argent, mentre que José Maria García, en la divisió Màster II de menys de 75 quilos, va aconseguir la medalla de bronze.

La resta d’integrants de la selecció van classificar-se sempre entre els deu primers de les respectives categories, circumstància aquesta que juntament amb les medalles esmentades van fer que Catalunya pugés al podi de nacions com a tercera classificada amb 143 punts. Segona va ser França amb 263, mentre que la selecció amfitriona, Itàlia, va obtenir la medalla d’or i el títol de campiona del món amb un total de 410 punts.

Per tant, per segona vegada aquesta temporada, Catalunya puja al podi d’una competició internacional de físic-culturisme, i repeteix la tercera posició que va aconseguir al Campionat d’Europa del mes de juny a Bèlgica. A més, millora la cinquena posició mundial de l’any passat, la quarta del 2012 i es queda a un pas de la segona, que va aconseguir el 2011.

Podeu trobar més informació al web de la Federació Catalana de Físic-Culturisme.