13.11.14

La selecció catalana, a punt pel Mundial de físic-culturisme

Aquest dissabte a Vicenza (Itàlia)

La selecció catalana ja està preparada pel Campionat del Món de físic-culturisme, que es disputarà aquest dissabte a la ciutat italiana de Vicenza. La selecció catalana hi arriba amb l’impuls moral d’haver estat la tercera classificada al Campionat d’Europa que es va disputar el juny a Bèlgica i amb l’objectiu de millorar la cinquena posició mundial que va obtenir l’any passat a París.

Catalunya enviarà en aquesta ocasió a 10 esportistes per competir amb els millors del món. La selecció dels representants catalans es va fer el cap de setmana passat, coincidint amb l’Open de Catalunya de físic-culturisme i fitness, organitzat per la Federació Catalana a Pallejà. Amb un elevat índex de participació, tenint en compte el moment de la temporada en el que ens trobem, i amb una admirable resposta del públic que va omplir a vessar el pati de butaques, es va disputar una competició que recollia prop de 40 atletes repartits en 13 categories diferents. Després de prop de tres hores de rutines, comparacions i deliberacions, el planter de jutges va oferir els resultats definitius, així com els noms dels atletes que representaran Catalunya en el Campionat del Món.

Els esportistes que representaran la selecció catalana al Mundial són:
– Álvaro Magaña (Màster I)
– José María García (Màster II -75kg)
– Francisco Reyes (Màster II +75kg)
– Montse Tello (Bodyform)
– Maribel Martin (Fèmines musculades)
– Daniel Horna (Sènior -65kg)
– Ivan Mejias (Sènior -65kg)
– Javier Mendoza (Sènior -70kg)
– Jordi Saura (Sènior -80kg)
– Fèlix Barrachina (Sènior -85kg)

Informació i fotografia: Federació Catalana de Físic-Culturisme