11.11.14

Bons resultats de Catalunya a la Copa del Món de bowling

Lia Mojarro (28a) i Artur Colomer (42è) han estat els representants catalans

Lia Mojarro i Artur Colomer, campions del VII Campionat de Catalunya Qubica-AMF, han estat els dos jugadors que han representat Catalunya, a través de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, a la 50a Copa del Món Qubica-AMF. El torneig s’ha disputat durant la setmana passada a Wroclaw (Polònia).

Lia Mojarro ha estat qui ha obtingut millors resultats, ja que ha acabat a la 28a posició amb un total de 3.903 punts (195,15 de mitjana). La vencedora de la categoria femenina ha estat la colombiana Clara Guerrero. Pel que fa a Artur Colomer, el jugador català ha acabat a la 42a posició, amb 4.048 punts (202,40 de mitjana). En la categoria masculina el guanyador ha estat el nord-americà Chris Barnes.

En total, 158 esportistes (86 en categoria masculina i 72 en categoria femenina), representants de 88 països d’arreu del món, han participat a la Copa del Món. Aquesta ha estat la segona participació d’Artur Colomer, que ja hi va prendre part l’any passat a Krasnoyarsk, mentre que per Lia Mojarro era el seu debut en aquest prestigiós torneig, en el qual la Federació Catalana hi participa des de l’any 2008.

Podeu trobar-ne més informació al web oficial.