10.11.14

El món de l’esport també participa al 9N

Molts esportistes de nivell van votar

Ahir era un dia especial a Catalunya. Més de 2 milions de persones van votar al procés participatiu que havia convocat la Generalitat per decidir el futur polític del país. El món de l’esport, com la resta de ciutadans, també es va mobilitzar per aquesta cita i destacats esportistes de primer nivelll i dirigents van voler exercir el dret a decidir.

Un dels més destacats va ser Pep Guardiola. L’entrenador del Bayern de Munic, exjugador i extècnic del Barça, va viatjar des d’Alemanya per votar, la qual cosa va aixecar molta expectació, també a nivell internacional. En clau blaugrana, també van votar el president Josep Maria Bartomeu i els expresidents Joan Laporta i Sandro Rosell. També van participar-hi, el capità Xavi Hernández i els seus companys Sergi Roberto i Martín Montoya, l’excapità Carles Puyol i el capità de la selecció d’handbol Víctor Tomàs. També l’exjugador Marc Crosas ho va fer, en el seu cas des de Mèxic.

A l’Espanyol, el president Joan Collet i el jugador Manu Lanzarote van fer sentir la seva veu. El president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, també es va fotografiar dipositant el vot a l’urna. Altres esportistes que van mostrar la seva participació a la diada històrica van ser la campiona del món de curses de muntanya Núria Picas, el tennista Albert Montañes, la nedadora Clàudia Dasca o l’atleta Adel Mechaal.