06.11.14

El futur de l’esport català és a les teves mans. El 9N, participa!

Mobilitzem-nos per expressar la veu del poble català

Aquest diumenge els ciutadans de Catalunya tenen una cita amb les urnes. El Govern de la Generalitat ha convocat un procés de participació ciutadana perquè els catalans i les persones residents a Catalunya puguin manifestar la seva opinió sobre el futur polític del país. No és el procés que ens hauria agradat però és una bona oportunitat per demostrar la voluntat dels catalans. És molt important que tothom exerceixi el dret a vot i expressi la seva opinió.

Per tal de saber quin és el teu punt de votació, pots entrar al portal Participa2014 i consultar-ho. Sobretot, és important comprovar quin és el domicili que consta al DNI, ja que serà el que determinarà quin punt de votació et correspon.

A més, per animar la gent a participar al 9N, des de la campanya ‘Ara és l’Hora’ s’ha posat en marxà la ‘Marató 9N’, que pretén fer milions de trucades per convèncer la ciutadania de la importància de votar aquest diumenge. Si vols participar-hi, és molt senzill. Només cal que entris al web de la Marató 9N i segueixis les instruccions.

Aquest diumenge, fes sentir la teva veu!
Junts, guanyarem!