03.11.14

Marató 9N: Milions de trucades per fer créixer la participació

Participa-hi del 5 al 8 de novembre

ARA ÉS L’HORA posa en marxa la ‘Marató 9N’ per enviar milions de trucades amb l’objectiu de fomentar la participació en la consulta sobre el futur de Catalunya. L’acció es desenvoluparà durant els dies 5, 6, 7 i 8 de novembre a través de milers de voluntaris i personalitats de la societat catalana amb un doble format: es podran fer trucades individuals a amics i familiars, i també es podrà parlar amb altres persones de manera aleatòria, a partir d’una centraleta especial que la campanya posarà en funcionament.

El 5 de novembre se celebrarà una jornada especial amb l’arrencada de l’acció i la concentració de voluntaris i personalitats en un call center. En cap cas els voluntaris incidiran en l’orientació del vot, perquè es tracta d’aconseguir que molta gent hi participi més enllà de la seva preferència sobre el «sí» o el «no».

Es tracta d’un últim esforç per garantir l’èxit del 9N. Cada trucada pot ser un vot més. I és amb aquesta finalitat que s’ha dissenyat la Marató.

WEB INSCRIPCIÓ: http://actua.araeslhora.cat/page/content/marato9n