03.11.14

Catalunya participa a la Copa del Món de bowling

Artur Colomer i Lia Mojarro són els representants catalans

Lia Mojarro i Artur Colomer, campions del VII Campionat de Catalunya Qubica-AMF, participaran a la 50a Copa del Món Qubica-AMF, que tindrà lloc a Wroclaw (Polònia) del 4 al 9 de novembre, en representació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. L’equip català va viatjar dissabte per iniciar els entrenaments i els actes inaugurals. La competició començarà dimarts 4 amb les sèries masculines.

Està prevista la participació de 158 esportistes (86 en categoria masculina i 72 en categoria femenina), representants de 88 països d’arreu del món. Aquesta serà la segona participació d’Artur Colomer, que ja hi va prendre part l’any passat a Krasnoyarsk, mentre que per Lia Mojarro serà el seu debut en aquest prestigiós torneig, en el qual la Federació Catalana hi participa des de l’any 2008.

Podeu trobar-ne més informació al web oficial.