30.10.14

Pluja d’estelades a la marató de Nova York

Diversos esdeveniments per als atletes catalans que hi participin

Aquest diumenge 4 de novembre es viurà una nova reivindicació catalana coincidint amb la marató de Nova York. L’Assemblea Exterior de Nova York de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha impulsat una pluja d’estelades a la marató, per tal que els atletes catalans que participaran a la cursa puguin córrer els últims metres fent volar una estelada. L’ANC hi participarà lliurant a cada corredor la seva bandera abans de l’arribada.

Aquesta, però, no serà l’única acció programada per l’ANC a Nova York aquest cap de setmana. En primer lloc, el divendres 31, a la tradicional desfilada de les nacions de la cerimònia d’inauguració de la marató, Catalunya hi tindrà un lloc reservat. D’aquesta manera, els esportistes catalans podran desfilar al costat de la resta de països del món fent volar estelades. I els acompanyants i la resta de públic, podrà animar-los des de la graderia.

A més, el dissabte 1 de novembre a la tarda, tots els participants a la pluja d’estelades es trobaran per donar la seva estelada als voluntaris que els la lliuraran durant la cursa i fer-se una gran foto de família a Times Square. Finalment, el dia 2, després de la cursa, s’ha organitzat una castanyada post-marató perquè els atletes i els acompanyants puguin compartir l’experiència del matí amb panellets.

Podeu consultar tots els actes previstos per aquest cap de setmana esportiu i reivindicatiu a la pàgina de facebook de ‘Pluja d’estelades’.