29.10.14

‘L’esport a la Catalunya independent’, a debat a La Jonquera

Dijous 30 d’octubre a Can Laporta

Aquest dijous, a partir de les 8 del vespre, us animem a participar a la xerrada ‘L’esport a la Catalunya independent’, al Centre Cultural Can Laporta de La Jonquera (Alt Empordà).. L’acte és organitzat per l’assemblea territorial de l’ANC i l’Ajuntament de La Jonquera, amb el suport de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, i s’emmarca dins la campanya ‘Ara és l’Hora’.

Hi intervindrà Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que resoldrà els dubtes sobre els canvis que viurà el sector de l’esport amb la independència de Catalunya. A més, Blàzquez també exposarà els resultats de l’estudi Impacte econòmic de la independència de Catalunya en l’esport, que es va presentar el mes de juny al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona.

La xerrada forma part de la campanya ‘Ara és l’Hora’, que intensifica les seves accions a tot el territori de cara a la consulta del 9 de novembre, per explicar com serà el país que volem.

L’ESPORT A LA CATALUNYA INDEPENDENT
Dia: Dijous 30 d’octubre
A les 20h al Centre Cultural Can Laporta (Carrer Major 2, La Jonquera)