27.10.14

Presentació de l’impacte de la independència en l’esport a la Diputació de Barcelona

Dimarts 28 d’octubre a les 18h a les Llars Mundet

Aquest dimarts, 28 d’octubre, tindrà lloc al Pavelló Migjorn de les Llars Mundet la presentació de l’estudi ‘Impacte econòmic de la independència de Catalunya en l’esport’. Aquest acte, organitzat per la Diputació de Barcelona, està dirigit als representants de l’esport local, tant clubs com institucions, per tal d’informar-los sobre les conseqüències que tindrà pels diferents sectors de l’esport el fet que Catalunya esdevingui un estat independent.

Presentarà l’acte el Diputat delegat d’esports Josep Salom i hi intervindran l’economista Modest Guinjoan, autor de l’estudi, i Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. Guinjoan i Blàzquez exposaran els resultats de l’estudi i transmetran quins efectes tindrà la independència en el dia a dia dels clubs, els esportistes i les federacions, amb especial èmfasi en l’esport local i de base.

Presentació de l’estudi ‘Impacte econòmic de la independència de Catalunya en l’esport’
Data: 28 d’octubre del 2014
Hora: 18h
Lloc: Sala d’Actes del Pavelló Migjorn de les Llars Mundet. Passeig Vall d’Hebron 171, Barcelona.