27.10.14

Badalona debat com serà “L’esport a la Catalunya del futur”

Participació de l’esport local a l’acte a la Societat Coral La Badalonense

Divendres 24 d’octubre va tenir lloc a la Societat Coral La Badalonense un acte informatiu i de debat sota el títol “L’esport a la Catalunya del futur. Què hi guanyo o què hi perdo”. Aquest acte, organitzat per 13 entitats esportives de Badalona i amb el suport de la Diputació de Barcelona, va servir per explorar diverses posicions sobre com ha de ser l’organització de l’esport català i quines conseqüències pot tenir una Catalunya independent.

Hi van intervenir Salva Maldonado (entrenador del Joventut de Badalona) i Sergi Blàzquez (advocat de la Secció de Dret Esportiu de l’ICAB i vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes), amb el periodista Xavi Ballesteros de moderador. El públic assistent es va mostrar molt participatiu i va formular diverses preguntes per saber quins efectes tindrà la independència de Catalunya en l’esport local i de base.

Les 13 entitats que van convocar l’acte són: Penya Verd-i-Negra Centre, Club Tennis Taula Badalona, AE Sant Andreu Natzaret, Centre Excursionista Badalona, CN Bétulo, Associació Esportiva Natació-BDN, Círcol Catòlic, Club de Futbol Bufalà, Unió Gimnàstica i Esportiva Badalona, CorreBDN, Club de Futbol Badalona, Club Natació Badalona i Club de Rem Badalona.