23.10.14

Aquest cap de setmana, juga per les seleccions catalanes a la Festa dels Súpers!

Activitats de pitch & putt, beach tennis i escalada a un rocòdrom

Com cada any les Seleccions Catalanes seran presents a la Festa dels Súpers. Aquests dissabte 25 i diumenge 26 d’octubre la Plataforma ProSeleccions portarà a la Festa dels Súpers alguns dels esports on Catalunya competeix a nivell internacional com el beach tennis, el pitch & putt o l’escalada, amb un rocòdrom espectacular. Volem que els més petits coneguin i juguin amb els esports en què els nostres esportistes ja poden representar Catalunya en mundials i europeus. L’any passat es calcula que per la festa hi van passar més de 300.000 persones i per tant és un espai fantàstic per donar a conèixer les nostres seleccions.

A més a més, aquest any també hi serem amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que la independència comportaria al món de l’esport, una campanya que portem a terme en col·laboració amb l’Assemblea Nacional Catalana.

La Plataforma ProSeleccions tindrà instal·lat l’estand amb les activitats a la porta de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Dissabte l’horari serà de 10 a 19h i diumenge de 10 a 18h. Recordem que les activitats són obertes a tots els nens i nenes a partir de 3 anys i que si feu el circuit d’esports reconeguts rebreu un pòster amb un dibuix de les Seleccions Catalanes. Hi haurà autobusos llançadora que sortiran de la plaça Espanya i que us deixaran davant mateix de l’estadi.

Si voleu, podeu consultar el programa d’activitats.

Us hi esperem!