21.10.14

Víctor Tomàs: “Es pot votar per la independència i jugar amb Espanya”

El jugador del Barça d’handbol reitera el suport a la consulta

Una vegada més, el capità del Barça d’handbol ha reiterat el suport al dret a decidir dels catalans. En una entrevista al web de la Federació Europea d’Handbol, l’extrem català ha parlat del procés que viu Catalunya i ha deixat anar algunes frases com “La gent que diu que no té sentit votar per la independència i jugar amb Espanya no entén res” o “Pot arribar un dia en què els atletes catalans haguem de prendre una decisió, però fins aleshores la meva obligació és jugar amb la selecció espanyola”. A més, Tomàs reconeix que “Al vestidor parlem d’aquesta situació política i hi ha diversitat d’opinions”.

Aquesta no és la primera vegada que Víctor Tomàs es posiciona públicament a favor del dret a decidir. Fa uns dies, quan el Barça es va adherir al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Tomàs va manifestar la seva alegria en una piulada al seu compte de twitter. A finals del 2013, en una entrevista a El 9 Esportiu, Tomàs va assegurar que “el més lògic, sensat i democràtic és que la gent pugui votar. El dret a decidir és irrenunciable”.