21.10.14

“L’esport a la Catalunya del futur”, a debat a Badalona

Divendres a les 19.30h a la Societat Coral La Badalonense

Aquest divendres, 24 d’octubre, tindrà lloc a la Societat Coral La Badalonense un acte informatiu i de debat que té per títol “L’esport a la Catalunya del futur. Què hi guanyo o què hi perdo”. Aquest acte, organitzat per 13 entitats esportives de Badalona i amb el suport de la Diputació de Barcelona, pretén explorar diverses posicions sobre com ha de ser l’organització de l’esport català.

Hi intervindran Salva Maldonado (entrenador del Joventut de Badalona), Albert Tomàs (president del Club Bàsquet Llefià i exregidor d’esports de Badalona) i Sergi Blàzquez (advocat de la Secció de Dret Esportiu de l’ICAB i vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes).

Les 13 entitats que han convocat l’acte són: Penya Verd-i-Negra Centre, Club Tennis Taula Badalona, AE Sant Andreu Natzaret, Centre Excursionista Badalona, CN Bétulo, Associació Esportiva Natació-BDN, Círcol Catòlic, Club de Futbol Bufalà, Unió Gimnàstica i Esportiva Badalona, CorreBDN, Club de Futbol Badalona, Club Natació Badalona i Club de Rem Badalona.

L’esport a la Catalunya del futur
Data: 24 d’octubre del 2014
Hora: 19.30h
Lloc: Societat Coral La Badalonense. C/ Sant Anastasi 14, Badalona.