20.10.14

Euskadi-Catalunya: 28 de desembre a San Mamés

Ja es coneix el rival del partit nadalenc de la selecció catalana de futbol

Segons acaba d’informar la Federació Catalana de Futbol, les seleccions de Catalunya i el País Basc s’enfrontaran el proper 28 de desembre en un partit amistós a l’estadi de San Mamés, que servirà per commemorar el centenari del primer enfrontament entre totes dues seleccions, el 3 de gener de 1915.

Tot i que encara cal confirmar més detalls del partit, com l’hora en què es jugarà, sí que es pot constatar que aquesta serà la segona vegada que la selecció catalana jugui un partit fora de Catalunya en aquest segle XXI, després de la visita que va fer precisament al conjunt basc al gener del 2007. En aquella ocasió, el partit va acabar amb empat a un, amb gols d’Aduriz i Bojan. Dos mesos i mig abans, l’octubre del 2006, Euskadi havia visitat el Camp Nou amb el resultat d’empat a dos.