20.10.14

Catalunya s’estrena amb una derrota (26-36) contra Holanda

Primer partit internacional de la selecció catalana de futbol americà

Més d’un miler d’aficionats van assistir a l’estrena de la selecció catalana de futbol americà, dissabte passat a Girona. Catalunya va caure contra Holanda, una de les seleccions europees més potent, per 26-36 en un partit que van poder guanyar en l’últim minut del partit. Malgrat tot, el bon ambient i el nivell de joc de la selecció fan que tothom en faci un balanç molt positiu.

Holanda es va endur el trofeu del Tricentenari en un final molt ajustat. A 56 segons del final, Catalunya perdia per tres punts i tenia la pilota a cinc iardes de la zona de touchdown. Però la defensa holandesa va interceptar la passada del quarterback català i va córrer 90 iardes per establir el definitiu 26-36 al marcador.

El president de la Federació Catalana de Futbol Americà, Joan Josep Ayuso, va mostrar-se molt satisfet per la celebració d’aquest partit i va manifestar que espera que la selecció pugui disputar un altre partit internacional la temporada que ve. L’ambient a la graderia va ser molt festiu, i també es van organitzar diverses activitats paral·leles per fer que la jornada fos un èxit lúdic i esportiu.

Podeu veure’n el resum de la Televisió de Girona:

Fotografia: Lluís Serrat