20.10.14

Catalunya i Anglaterra reviuen la final del Mundial B de Macau

Empat a 5 i ambient reivindicatiu a Vilafranca del Penedès

El Pavelló Poliesportiu de Patinatge de Vilafranca del Penedès ha estat l’escenari de la reedició de la final del Mundial B que fa 10 anys van disputar Catalunya i Anglaterra a Macau i que va finalitzar amb victòria catalana per 6 a 0. En aquesta ocasió, el partit ha estat molt disputat i ha acabat amb empat a cinc. La majoria dels jugadors d’ambdós equips que van jugar aquella final s’han tornat a enfrontar deu anys després.

En un acte amb diverses personalitats, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes hi ha estat representada pel seu vicepresident, Sergi Blàzquez. També hi ha estat present el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, que com capità de la selecció catalana que va aixecar el títol fa 10 anys, s’ha vestit de curt i ha marcat un dels cinc gols de Catalunya. El partit ha estat emocionant fins als darrers minuts. Anglaterra ha situat el 4-5 al marcador a sis segons per al final, però Catalunya encara ha tingut temps de fer el definitiu empat a cinc.

Podeu veure el vídeo de resum de La Xarxa: