18.10.14

Acte central de la campanya ‘Ara és l’Hora’

El 19 d’octubre a la Plaça Catalunya de Barcelona

La campanya ARA ÉS L’HORA ha organitzat pel proper diumenge 19 d’octubre a les 12.30h un “gran acte massiu” per a mostrar la unitat de cara el 9N omplint la Plaça Catalunya de Barcelona. La jornada servirà per a visualitzar, un cop més, la majoria social que vol construir un país nou. Hi participaran representants de tots els partits polítics que donen suport a la Consulta i també membres del Govern de la Generalitat. Ja han confirmat la seva presència, el portaveu del Govern, Francesc Homs; el secretari general de CDC, Josep Rull; i el president d’ERC, Oriol Junqueras. També prendran part en l’acte membres d’ICV, EUiA, CUP i Unió. A banda dels representants polítics, diverses figures rellevants de la societat catalana com Lluís LlachMiquel Calçada, Eduardo Reyes o Carme Sansa intervindran en la jornada.