17.10.14

Catalunya participa al Mundial sub-20 de futbol sala

Del 18 al 24 d’octubre a Xile

La selecció catalana ja és a Concepción (Xile), on demà començarà a disputar-se el Campionat del Món sub-20 de futbol sala. El combinat català hi ha viatjat amb tota la il·lusió del món, conscients que els ha tocat el grup més difícil del torneig, amb Brasil, Itàlia i l’Argentina. Els altres grups estaran formats per Xile, Colòmbia, Curaçao i l’Índia, d’una banda, i Paraguai, Austràlia, Tunísia i Xina, de l’altra.

El combinat català, sota les ordres Toni Marchal i Arnau Jaumandreu, ha preparat a consciència el torneig amb diverses sessions preparatòries i partits amistosos que han servit per conjuntar l’equip i els jugadors, molts dels quals no havien jugat mai junts.

Els dos seleccionadors han convocat els següents jugadors: Àlex Pérez, Ivan Arévalo, David Garcia, Pau Castillo, Christian Pico, Abel Garcia, Roger Belmonte, Jordi Roda, David Rodríguez, Gerard Herrera, José Luis Guzmán i Joel Cortés.

Aquest és el vídeo promocional del campionat: