15.10.14

Ajornat l’acte de l’Esport pel Sí: Tothom a Plaça Catalunya el diumenge!

Diumenge a les 12.30h a la plaça Catalunya de Barcelona

Després dels esdeveniments polítics que han succeït els darrers dies, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural faran una declaració conjunta, com a campanya ‘Ara és l’Hora’, explicant els passos a seguir per adequar-se a la nova situació. És per això que, de moment, s’ha decidit ajornar l’acte de l’Esport pel Sí, previst per aquest divendres a Granollers, per fer-lo més endavant amb més empenta.

D’aquesta manera, es fa una crida a tothom perquè participi a l’acte multitudinari de la campanya ‘Ara és l’Hora’, que tindrà lloc aquest diumenge a la Plaça Catalunya de Barcelona a les 12.30h, per expressar el nostre clam per continuar avançant en el camí cap a la independència. Serà en aquest acte on hi intervindran Carme Forcadell i Muriel Casals per explicar els següents passos que es duran a terme.

Us hi esperem!