13.10.14

La Motorada per la Independència supera els 1.300 inscrits

El 19 d’octubre al Circuit de Catalunya

La Motorada per la Independència encara la recta final per a l’acte festiu i reivindicatiu del món de la moto d’aquest diumenge 19 d’octubre amb més de 1.300 inscrits. Les inscripcions segueixen obertes a través del web www.motorada.cat amb l’objectiu de multiplicar el nombre de participants en aquesta acció reivindicativa.

L’organització busca donar un cop d’efecte mediàtic omplint el Circuit de Barcelona-Catalunya de motos i estelades en un clam unitari, pacífic i festiu i, seguidament, anar a manifestar-se a Barcelona a l’acte central de la campanya ‘Ara és l’Hora’. L’esdeveniment s’iniciarà a les 8 del matí amb una concentració al circuit i hi haurà diversos parlaments. Posteriorment, s’iniciarà una marxa conjunta fins el centre de la capital.

L’acte forma part de la campanya ARA ÉS L’HORA i compta amb la col·laboració de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Súmate o el Circuit de Barcelona-Catalunya. En l’esdeveniment del 19 d’octubre hi participaran, entre d’altres, Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, Eduardo Reyes, president de Súmate, Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport, Jordi Tarrés, campió del món de Trial i Pere Pi, campió d’Espanya de motocròs, velocitat i trial.

Podeu trobar més informació sobre l’acte al web www.motorada.cat i a la pàgina de facebook que se n’ha creat.