13.10.14

16a posició de Catalunya a la Copa d’Europa de futbol australià

El torneig s’ha celebrat a Londres

La selecció catalana de futbol australià no ha pogut vèncer cap partit a la Copa d’Europa, que s’ha disputat el 4 d’octubre a Londres. L’equip català ha acabat a la setzena posició, quatre llocs per sota del que va aconseguir fa un any a Bordeus.

En un grup molt complicat, Catalunya va haver d’enfrontar-se a Dinamarca, Croàcia i Àustria. Els danesos, que posteriorment es van acabar proclamant campions, van imposar-se al combinat català per 109-0. Contra els croats, que van ser els subcampions, la derrota va ser per 50-0 i contra els austríacs, per 89-0. Amb aquest pobre bagatge, Catalunya va passar a la fase pel 13 al 16è lloc. En el primer partit va perdre contra Espanya per 34-24. En el darrer, va caure contra Holanda per 50-12. Malgrat tot, cal destacar que un dels jugadors de la selecció catalana, Aleix Ferrer, va ser seleccionat en l’equip del torneig.

Com dèiem, Dinamarca i Croàcia, dos rivals de Catalunya, van arribar a la final del torneig, on el conjunt danès es va imposar per 40-16.

Podeu trobar més informació sobre la Copa d’Europa a la pàgina de facebook de l’AFL Europe.