07.10.14

Cesc: “El 9N la gent ha de poder votar”

L’ex-jugador del Barça defensa el dret a decidir dels catalans

El jugador del Chelsea Cesc Fàbregas ha defensat la consulta sobre el futur polític de Catalunya. El migcampista d’Arenys, que aquest estiu va deixar el Barça, ha explicat en una entrevista a Ràdio Marca que se sent català i que aquest sentiment és compatible amb vestir la samarreta de la selecció espanyola. “Em sento català, però sóc espanyol. Entenc per on ve tot, perquè som un país que ens agrada molt el debat. Hi ha jugadors que se senten catalans o bascos però en esport tots som espanyols, estem a gust esportivament amb la selecció i no veig malament que un vingui sentint-se català. L’esport i la política està molt malament barrejar”, ha afirmat.

Cesc s’ha mostrat a favor de la consulta del 9-N: “Crec que la gent ha de votar i ser lliure de mostrar el seu pensament. Si la gent vol fer-ho ha de poder votar perquè no fa mal a ningú. És com es va fer a Escòcia, la gent ha de poder decidir el que vol”, ha dit.