07.10.14

Catalunya aconsegueix el millor resultat a la Copa d’Europa de dards

La selecció catalana acaba a la 26a posició

La selecció catalana masculina de dards ha quedat en 26è lloc amb 3 punts a la Copa d’Europa que s’ha disputat a Romania i, d’aquesta manera, ha obtingut el millor resultat de la seva història en aquesta competició. Els representants de Catalunya han millorat el resultat de l’anterior Copa d’Europa, quan es va assolir la 27a posició amb tant sols un punt.

La selecció catalana l’han formada Carles Arola, Fernando Gavilán, Juan Robles i Àngel Rodríguez, i ha estat dirigida per Tony Gragera (Team manager).

Anglaterra ha aconseguit el doblet en aquesta Copa d’Europa en ser la selecció masculina i femenina les dues que han sumat més punts en les competicions per equips, parelles i en individuals. Al quadre masculí, la selecció de Gal·les ha quedat en segon lloc i ha estat acompanyada al podi per Irlanda. Les han seguit Irlanda del Nord i Holanda, que defensava el títol obtingut fa dos anys.

Pel que fa als jugadors de la selecció catalana, cal destacar Carles Arola, que va quedar 17è en la competició individual i va sumar tres punts per a Catalunya. Durant aquesta participació individual, Carles Arola va registrar una mitjana de 71,09 punts, Fernando Gavilán va assolir-ne una de 74,65 punts i Juan Robles es va quedar en 61,01 punts.

Podeu trobar més informació i els resultats detallats al web de la Federació Catalana de Dards.