02.10.14

La Federació Catalana de Patinatge col·labora amb ‘Ara és l’Hora’

El món de l’esport s’implica amb la campanya d’Òmnium i l’ANC

La Federació Catalana de Patinatge i l’Assemblea Nacional Catalana han signat un acord de col·laboració per la campanya ‘Ara és l’Hora’, amb l’objectiu d’ampliar la mobilització i conscienciació per aconseguir una majoria social favorable de cara a la consulta perquè Catalunya esdevingui un estat independent. L’acord es va fer públic ahir en un acte a la seu de la federació, amb el seu president Ramon Basiana i la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell.

Forcadell va destacar que “l’esport és un àmbit que pot contribuir molt a assolir el nostre objectiu. Ens cal la implicació de totes les federacions esportives, per això cal agrair el compromís amb el país que sempre ha tingut la Federació Catalana de Patinatge. Ara fa 10 anys a Fresno, vosaltres vàreu iniciar el camí cap a la independència”. Precisament, Basiana va recordar els paral•lelismes del procés que viu el país amb els que va viure la Federació Catalana ara fa 10 anys a l’Assemblea de la FIRS a Fresno: ” les pressions en contra del nostre reconeixement internacional posen de manifest aleshores i ara el tarannà antidemocràtic de govern espanyol, sigui quin sigui el partit que governi”.

La Federació Catalana de Patinatge és la segona que signa un acord de col·laboració per la campanya, després que el passat mes de juliol ho fes la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.