30.09.14

Més suports del bàsquet a la consulta del 9-N

Víctor Sada, Roger Grimau i Pedro Martínez defensen el dret a decidir

Si fa un parell de setmanes eren els germans Gasol els que defensaven el dret a decidir dels catalans, en les últimes hores hi ha hagut tres suports més del món del bàsquet a la consulta. Dos d’aquests han vingut de La Bruixa d’Or Manresa, amb l’entrenador Pedro Martínez i el jugador Roger Grimau i un altre del jugador del MoraBanc Andorra Víctor Sada.

Grimau va assegurar ahir a la nit al programa Tu Diràs de RAC1 que “Estic perplex perquè no se’ns permeti votar. És tan de calaix. No puc entendre quina por fa que es pugui preguntar en una consulta”. Pel que fa a Víctor Sada, en una entrevista al web del diari Marca, ha manifestat que “Votar s’hauria de poder fer sempre. I ha de ser compatible amb jugar amb la selecció espanyola. Si dius que no es pot votar, estàs anul·lant molts drets, que pot ser que ho marquí la Constitució, però som un país que evoluciona i s’ha d’adaptar al que la gent demana”. Finalment, el nou entrenador del Bàsquet Manresa, Pedro Martínez, ha declarat en una entrevista a l’edició manresana de Nació Digital que “És un procés democràtic. Actualment és un clam que ens agradaria tenir la possibilitat que cadascú hi pogués dir la seva amb un procés d’aquest tipus. Desgraciadament, no té la pinta que això pugui passar però estic a favor que es pugui fer”.