30.09.14

Catalunya ja coneix els rivals del Mundial sub-20 de futbol sala

La selecció catalana ha quedat enquadrada al grup de més nivell

Dissabte passat es va celebrar el sorteig del Mundial sub-20 de futbol sala, que es disputarà del 18 al 24 d’octubre a Concepción (Xile). La selecció catalana no va tenir sort i va caure en el grup més complicat.

Catalunya jugarà al grup B, juntament amb Argentina, Brasil i Itàlia. A l’A, hi haurà l’amfitriona Xile amb Colòmbia, Curaçao i l’Índia, mentre al C hi seran Paraguai, Austràlia, Taiwan i Tunísia.

La selecció catalana s’ha anat preparant per aquest torneig des del passat mes de gener, quan van començar els primers entrenaments. Posteriorment, entre l’abril i el maig, els seleccionadors Toni Marchal i Arnau Jaumandreu van realitzar diverses sessions preparatòries per continuar analitzant els jugadors, i també van disputar algun partit amistós. En els propers dies, es farà oficial la llista definitiva de jugadors convocats.

Aquest és el vídeo promocional del campionat: