26.09.14

La Copa del Món de biketrial arriba a Barcelona

Aquest dissabte, amb homenatge a la selecció catalana i a Dani Comas

Barcelona acollirà aquest dissabte la Copa del Món de biketrial indoor, una competició en la que hi prenen part els vuit millors pilots del planeta. La competició es disputarà a les 18h a la plaça dels Àngels, just davant del MACBA. Alguns dels grans al·licients de la cita seran l’homenatge a la selecció catalana de biketrial, que aquest any s’ha proclamat campiona del món per quarta vegada a la història, i a Dani Comas, que es retirarà després d’aquesta prova i que també ha aixecat deu vegades el títol de campió mundial.

La competició començarà a les 18h i els pilots faran dues voltes a un circuit de 6 zones, amb un temps d’un minut per realitzar cada zona, de manera que serà més espectacular. La finalització i el lliurament de trofeus estan previstos per les 21h. L’entrada és gratuïta.

Des de l’organització de la competició, s’ha treballat per aprofitar la visibilitat d’un esdeveniment tan espectacular per reivindicar el dret dels catalans a decidir el seu futur a les urnes el proper 9 de novembre. Per aquest motiu, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes tindrà un espai informatiu i hi haurà zones del circuit decorades amb missatges reivindicatius.

A part de Dani Comas, la cita comptarà amb els tres primers classificats al passat Campionat del Món: Vaclav Kolar (República Txeca), Raúl Gutiérrez (Espanya) i Ben Savage (Anglaterra). També hi participaran David Herka (República Txeca), Ansis Dermaks (Letònia) i els catalans Rafa Tibau i Armand Mollà.

Podeu trobar més informació sobre la Copa del Món al dossier oficial.