25.09.14

Ot Pi: “El millor de la independència serà representar el nostre país”

El campió del món de biketrial dóna suport a L’Esport per la Independència

Retirat de la competició des de fa uns anys, Ot Pi continua lligat al biketrial. Ell, que ha estat 12 vegades campió mundial, organitza aquesta dissabte la Copa del Món a la plaça dels Àngels de Barcelona, davant del MACBA (18h). Serà una oportunitat fantàstica per veure els vuit millors pilots del món i per reivindicar-se favor de la consulta del 9 de novembre i el dret a decidir dels catalans. Pi té clar que Catalunya necessita la independència i espera que la societat civil no deixi d’empènyer cap aquest objectiu.

L’entrevista amb Ot Pi forma part de la sèrie d’adhesions que es van fent públiques setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.