23.09.14

Catalunya, preparada pel Campionat d’Europa de dards

Del 24 al 27 de setembre a Romania

Des de demà fins dissabte se celebra a Bucarest (Romania) la 18a Copa d’Europa de dards, competició on participen les principals seleccions dels països membres de la Federació Mundial de Dards (WDF). En aquesta edició, estaran representats 30 països en la categoria masculina i 25 països en la femenina. Per segona vegada consecutiva, la Selecció Catalana masculina participarà a la Copa d’Europa, després de l’estrena del 2012 a Turquia.

La novetat d’aquest any és que les seleccions femenines estaran formades per quatre jugadores, enlloc de les dues establertes fins ara. Aquest canvi ha agafat una mica a contrapeu la federació catalana i és per això que, excepcionalment, aquest any no hi participarà la selecció catalana femenina.

El plat fort serà dijous quan s’iniciarà la competició per països, on Catalunya ha quedat enquadrada al grup 2 amb Polònia, Rússia i Finlàndia. Abans, però, dimecres s’iniciarà la competició amb els partits de parelles i divendres es tancarà amb la competició individual. Dissabte es disputaran les finals de totes les categories. La selecció catalana  està formada per: Juan Robles (CD Palafrugell), Joan Carles Arola (CD Piritoño), Angel Rodríguez (CD Ripoll) i Fernando Gavilán (CD Piritoño). El team manager serà Tony Gragera.