22.09.14

‘L’esport en la Catalunya del futur’ a Igualada

Xerrada de la campanya ‘Voler és poder’

Aquest dimarts, a partir de les 8 del vespre, us animem a participar a la xerrada ‘L’esport en la Catalunya del futur’, a la sala de socis de l’Ateneu Igualadí, a la capital de l’Anoia. L’acte és organitzat pel casal independentista La Teixidora i s’emmarca en la campanya informativa ‘Voler és poder’.

Hi intervindrà Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que resoldrà els dubtes sobre els canvis que viurà el sector de l’esport amb la independència de Catalunya. A més, Blàzquez també exposarà els resultats de l’estudi Impacte econòmic de la independència de Catalunya en l’esport, que es va presentar el mes de juny al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona. També hi intervindrà Santi Carda, exjugador de l’Igualada Hoquei Club i excapità de la selecció catalana d’hoquei patins, que avui en dia és el president de la Unió Empresarial del Penedès.

La xerrada forma part de la campanya ‘Voler és poder’, un projecte engegat pel casal independentista La Teixidora per afrontar la consulta del 9 de novembre i explicar com serà el país que volem. Per aquest motiu, han presentat un programa d’actes amb una vintena d’esdeveniments enfocats a donar informació concreta i específica al gran públic.

L’ESPORT EN LA CATALUNYA DEL FUTUR
Dia: Dimarts 23 de setembre
A les 20h a la sala de socis de l’Ateneu Igualadí