22.09.14

Catalunya revalida el Campionat d’Europa de pitch & putt!

Victòria incontestable del conjunt català

La selecció catalana de pitch & putt s’ha proclamat campionat d’Europa de pitch & putt en l’Europeu disputat a La Massana (Andorra). Els jugadors catalans s’han mostrat molt superiors a tots els rivals, i només en la final, contra Holanda, el resultat ha estat més ajustat (5,5-3,5). D’aquesta manera Catalunya revalida el títol que va aconseguir el 2010 a Lloret de Mar, imposant-se a Irlanda.

La competició va començar amb Catalunya molt sòlida des del principi, aconseguint la millor posició a l’strokeplay de la fase prèvia. Això va fer que el seu rival als quarts de final fos el País Basc, que havia estat el conjunt amb pitjors resultats. La superioritat de la selecció catalana es va fer evident, ja que els nostres jugadors van guanyar tots els enfrontaments i van situar un 9-0 al marcador. A les semifinals, el rival català va ser Galícia, a qui també es va derrotar amb comoditat per 7-2. A la final, com ja hem comentat, Catalunya va superar Holanda per 5,5-3,5 i d’aquesta manera va aixecar el seu segon títol continental.

Els components de la selecció catalana han estat Dani Giménez, Enric Sanz, Jordi Saborit, Marc Lloret, Josep Martínez i Dani Serra.

Podeu trobar més informació sobre el campionat al web de la federació catalana.