22.09.14

Catalunya guanya dos títols al Campionat d’Europa de biketrial

Gemma Abant i Alan Rovira han estat campions en les seves categories

Excel·lents resultats de la selecció catalana de biketrial al Campionat d’Europa, que s’ha celebrat a Znojmo (República Txeca). Els pilots catalans han aconseguit dues victòries individuals, una segona posició, un cinquè i un setè lloc. A més, cal destacar la quarta posició per equips, molt meritòria tenint en compte que només s’havien desplaçat cinc esportistes a terres txeques.

Els dos pilots que han aconseguit el títol continental han estat Gemma Abant, a la categoria elit femenina, i Alan Rovira, a la benjamí. Tots dos han estat millors que els seus rivals i han guanyat amb autoritat. A la categoria minime, dos pilots catalans han acabat entre els cinc primers. Arnau Codina ha estat segon, mentre Marc Novoa ha estat cinquè, però a només dos punts del podi. Finalment, en la categoria sènior, Ferran Escudero ha estat setè.

Podeu consultar tots els resultats detallats del Campionat d’Europa.