18.09.14

Catalunya, amb opcions al Campionat d’Europa de biketrial

Aquest dissabte a la República Txeca

La selecció catalana participarà aquesta dissabte al Campionat d’Europa de biketrial, que es disputarà a la ciutat d’Znojmo (República Txeca). Aquesta serà la penúltima prova del calendari internacional d’una temporada en la que Catalunya ha tornat a proclamar-se campiona del món. A més, serà un bon aperitiu per la darrera cita de l’any, la Copa del Món que acollirà Barcelona el dissabte 27 de setembre.

Catalunya ha enviat aquesta vegada una representació reduïda de pilots. Seran a la cita continental: Ferran Escudero (sènior), Arnau Codina i Marc Novoa (minime), Alan Rovira (benjamí) i Gemma Abant (elit femenina). Precisament Abant intentarà revalidar el títol que va aconseguir l’any passat a Vall-de-roures, juntament amb un altre pilot de la selecció catalana, Dani Comas.

Podeu trobar més informació sobre el Campionat d’Europa al dossier oficial de l’organització.