17.09.14

Marc Puigbert: “Desitjo una Catalunya sense imposicions”

El jugador de rugbi dóna suport a L’Esport per la Independència

Fill i nebot de jugadors de rugbi, Marc Puigbert és un dels emblemes de la Santboiana. Amb poc més de 20 anys va ser escollit capità de l’equip, tot i que hi havia jugadors molt més experimentats. Ara, amb només 24, ha decidit fer una pausa en la seva carrera esportiva per acabar els estudis de medicina i preparar-se per l’examen del MIR. Aplicat en la vida personal, també ho és quan es tracta de donar la cara a favor del país. Va ser un dels esportistes que van aparèixer al vídeo de L’Esport per la Independència i defensa una Catalunya autogestionada que sigui un estat independent.

L’entrevista amb Marc Puigbert forma part de la sèrie d’adhesions que es van fent públiques setmanalment al web www.esportindependencia.cat. L’Esport per la Independència és una iniciativa de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, que té com a objectiu recollir adhesions de gent del món de l’esport que vol que Catalunya sigui un estat independent i difondre els beneficis que això suposaria.

Podeu llegir l’entrevista completa al web de L’Esport per la Independència.