17.09.14

Els germans Gasol, favorables a la consulta del 9-N

Els jugadors de l’NBA defensen el dret a decidir

Només un dia després que el defensa del Barça Gerard Piqué defensés públicament que se celebri una consulta sobre la independència de Catalunya, avui han estat els jugadors de bàsquet Marc i Pau Gasol qui han defensat el dret a decidir. En un dinar organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona, els periodistes han demanat als dos germans la seva opinió sobre la consulta. Marc Gasol ha dit: ‘Jo, a títol personal, estic d’acord amb la votació’. El seu germà Pau Gasol, també present a l’acte, no ha volgut respondre a la pregunta en aquest moment però un cop acabat el dinar sí que ha contestat. En declaracions a ‘8 al dia’ ha dit: ‘tothom té dret a decidir, tothom té dret a expressar-se’.

Cal recordar que Marc Gasol ja va manifestar-se a favor de la consulta sobre la independència fa uns mesos, al programa ‘El Convidat’ de TV3: