16.09.14

La selecció catalana de pitch & putt disputa el Campionat d’Europa

Vol revalidar el títol a Andorra

Catalunya participarà aquesta setmana al Campionat d’Europa de pitch & putt per equips. La competició, que arriba a la 7a edició, es disputarà a La Massana (Andorra) del 18 al 20 de setembre. Catalunya intentarà revalidar el títol que va aconseguir el 2010 a Lloret de Mar, amb el que va trencar l’hegemonia d’Irlanda, que havia guanyat les cinc primeres edicions.

El torneig comptarà amb set altres països, a part de Catalunya: Andorra, França, Holanda, País Basc, Suïssa, Galícia i Noruega. Dijous 18 es disputarà la fase prèvia, en la que cada jugarà disputarà 36 forats en la modalitat stroke play. Divendres es disputaran els quarts de final i les semifinals, i diumenge serà el torn de la gran final. Totes aquestes rondes es disputaran en la modalitat foursome i individual.

La selecció catalana estarà formada per tres jugadors que ja van aixecar la copa el 2010: Dani Giménez, Enric Sanz i Jordi Saborit. A aquests tres, s’hi afegiran Marc Lloret, Josep Martínez i Dani Serra. El seleccionador català és Xavier Ponsdomènech. A part del títol europeu del 2010, la selecció catalana també va guanyar la Copa del Món el 2004 i el 2006, a més del títol mundial individual de Fernando Cano el 2009.